Karamel, geleneksel olarak şekerin bir sos kabında eritilmesiyle elde edilen karamelize şeker anlamına gelir. Karamelin zengin tadı ve rengi, şekerin ısıtılması ve eritilmesi sürecinden gelir. Karamel, ana lezzet olarak takdir edilir ve diğer aromalarla uyumlu olarak da kullanılır.
MONIN Karamel Şekersiz, kalorisiz bir tatlandırıcı olan sukraloz ile yapılır. Sukraloz doğrudan şekerden elde edilir: diğer tatlandırıcılarla deneyimlediğiniz olağan metalik ağızda kalan tat olmadan tatlı bir his sunar. Bu ürün 1991'den beri test edilmiş ve onaylanmıştır. Herkes için (çocuklar, hamile kadınlar, şeker hastaları) tamamen güvenli olduğu kanıtlanmıştır. Karamelin suçluluk duygusundan arınmış tatlı tat duygusuyla kendinizi şımartın!
Renk
Bakır sarısı ışıltılı koyu kehribar
Tadım notları
Güçlü, derin kokulu ve çok özel yanık karamel aroması. Uzun süreli tatlı his
İçecek İnovasyon Direktörleri ipuçları
MONIN Karamel Şekersiz ile beni şaşırtan şey ağızda uzun süre kalıcılık hissi. Özellikle çayla karıştırmayı seviyorum. Gerçekten tam aromasını ortaya koyuyor.
Kallanım
Kahve
Latte
Kapuçinolar
Martiniler
Meyve suları
Çaylar