Ünlü Mojito kokteyli, devrim öncesi Havana'nın boğucu barlarında doğdu. Yetenekli barmenler, Küba'nın şehvetli gece hayatını tatlandıran ferahlatıcı bir kokteyl hissi yaratmak için yabani nane 'yerbabuena', şeker kamışı, limon ve romun yerel bolluğuna başvurdu. Yine de, basit şurup yapımını ve kireç ve nane yapraklarını iyice karıştırmayı içeren mojitoların zaman alıcı hazırlanması ve bulunması zor malzemeler uluslararası bar sahnesine pek iyi gelmedi. MONIN Mojito Mint ile mojito yapmak artık çok kolay.
Sadece rom, soda ve limon sıkarak birleştirin! Mojito artık Amerikan barları ve restoran patronları arasında göze çarpan bir favori. Ek olarak, MONIN Mojito Mint, sayısız alkolsüz uygulamada barın ötesinde kullanılabilen ferahlatıcı bir nane ve limon aromasıdır.
Renk
Şeffaf
Tadım notları
Nane kokusu, şeker kamışı ve nanenin mükemmel dengelenmiş tadı.
İçecek İnovasyon Direktörleri ipuçları
Monin Mojito nane şurubuyla yaratabileceğiniz lezzetli Mojito'nun yanı sıra, diğer birçok tarifte gerçekten onunla oynuyorum. Dondurulmuş bir kahve ve sütlü Monin Vanilya şurubuyla karıştırmayı seviyorum.
Kullanım
Kahveler
Çikolatalar
Çaylar
Meyve punçları
Smoothies
Gazlı içecekler
Limonatalar