MONIN'in Asya üretiminin temelini oluşturan Malezya'nın ulusal çiçeği Hibiscus, yeni tatlar önermek için bir şirket yarışmasının kazanan girişi seçildikten sonra MONIN şurup aroması olarak geliştirildi.
Lezzet olarak yenen yenilebilir bir çiçek olan Hisbiscus, genellikle bir infüzyon olarak tüketilir. Kırmızı, pembe, mor, turuncu, beyaz, mavi ve sarı çeşitleri ile sıcak veya tropikal iklimlere uygun, güzel, göz alıcı bir çiçektir.
Tahiti kadınları, evlilik için uygun olduklarını belirtmek için genellikle kulaklarının arkasına tek bir çiçek takarlar.
MONIN Hibiscus şurubunun çiçeksi ve kırmızı meyve aromalarıyla romantik yakut kırmızısı kokteyller veya zarif, egzotik çaylar hazırlayın
Renk
Derin yakut kırmızısı
Tadım notları
Kırmızı meyveler (kızılcık ve kiraz) notaları ile çiçek bir burun. İlk başta tatlı bir damak verir, sonra ekşi olur.
Dengeli çiçek çayı ve kırmızı meyve notaları ile ebegümeci infüzyonunun ideal tadı.
İçecek İnovasyon Direktörleri ipuçları
Ebegümeci, yoğun bir bitki ve meyve ile aşılanmış çaya (kızılcık, ahududu, yaban mersini vb.) Benzer.
Bu yumuşak, kadınsı lezzet, zarif martinilere ilham verecek.
Gerçekten ferahlatıcı bir aperitif oluşturmak için beyaz veya spakrling şarapla karıştırın.
Kullanım
Çaylar Limonatalar Şarap bazlı kokteyller Meyveli kokteyller ve alkolsüz kokteyller