Vanilya ve karamel ile birlikte en iyi üç özel kahve aromasından biri olan MONIN Fındık şurubu, badem ve vanilya ile fındığın taze tadı ve aromasını sunar.
Türüne bağlı olarak kobay fıstığı veya fındık olarak da bilinen fındık ağacının fındığı, çikolatayı iyi tamamlar.
Şekerlemede popüler olmasının yanı sıra, çikolata yayılmış Nutella ve votka bazlı likör Frangelico'nun ana bileşenidir.
Aynı zamanda beze ve Viyana turtalarında macun olarak kullanılan popüler bir muhallebi aromasıdır.
MONIN Fındık şurubu ile kahvenizi, çikolatanızı ve sütlü içeceklerinizi zenginleştirin ve lezzetli bir kuruyemiş ile sofistike tatlı içecekler yaratın.
Renk
Altın
Tadım notları
Burun: Taze ve çiçeksi ceviz notaları Saldırı: Taze ve bitkisel fındık tadı Ağızdaki Uzunluk: Badem ve vanilyanın ince dokunuşu
İçecek İnovasyon Direktörlerimizden ipuçları
MONIN Fındık şurubu tüm aromasını ortaya çıkardığı için süt ürünleriyle iyi uyum sağlar.
Bir espressoya MONIN Fındık şurubunu eklemeyi ve üstüne biraz çırpılmış krema eklemeyi seviyorum.
Kullanım
Kahveler Milkshake'ler Tatlı içecekler Kakao Buharda pişirilmiş sütler