Grenadine, klasik bar miksolojisinde açık ara en yaygın ve çok yönlü tatlandırıcı ve tatlandırıcıdır. İnanması zor olsa da nar ekşisine benzeyen bir şey yok.
Birçok kokteylde Grenadin bulunur. Hoş bir kırmızı renk ve tatlı, hafif ekşi tadı verir ve çocuklar ve yetişkinler tarafından çok popülerdir.
MONIN Grenadine şurubu, alkolsüz içecekleri, kokteylleri ve hatta tatlıları, marinatları ve diğer birçok tarifi zenginleştirmek için bir vanilya dokunuşu ve parlak kırmızı bir renkle kırmızı çilek aroması sunar.
Renk
Turuncu parıltılı parlak kırmızı
Tadım notları
Hafif asidik tat, vanilyanın yuvarlaklığı ve kırmızı meyvelerin ekşiliği arasında hafif bir kombinasyon.
İçecek İnovasyon Direktörleri ipuçları
Shirley Temple'dan Tequila Sunrise'a kadar birçok klasik, verdiği koyu kırmızı renk için nar şurubu kullanır.
Örneğin MONIN Passion Fruit şurubu gibi bir meyve aromasına ek olarak aromalı gazlı içeceklerde kullanmayı seviyorum. Bu tatlı taze bir his verir.
Kullanım
Alkollü kokteyller Mocktails Gazlı içecekler Limonatalar