Hiç ufalanmış, sıcak karamel bir kabukla kapatılmış nefis vanilya kremasının unutulmaz deneyimine kendinizi kaptırdınız mı? Sıcak katman ile şahane krema arasındaki kontrast, Crème Brûlée'yi Fransa'da en sevilen tatlı haline getirmeye katkıda bulunur. MONIN Crème Brûlée şurubu, mükemmel kahve bazlı tarifler ve baştan çıkarıcı kokteyller için yanık karamel notalarını güçlü bir vanilya esansıyla birleştirir 'sadece deneyin ve harika yapın!
Renk
Altın
Tadım notları
Burun: Biraz karamel içeren vanilya Saldırı: KremsiCrème Brûléeflavour ile güçlü vanilya tadı Ağızdaki uzunluk: Notlardan sonra yanmış karamel
İçecek İnovasyon Direktörleri ipuçları
Sıcak veya soğuk sütle karıştırılan MONIN Crème Brûlée şurubu pürüzsüzlüğünü, hafif vanilya aromasını ve şekerleme dokunuşunu ortaya çıkarır. Bir baş aşçı gibi, onu MONIN Badem, Antep Fıstığı, Portakal veya Çikolata şurupları ile karıştırabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra da , MONIN Coffee veya Dark Chocolate şurupları ve MONIN Crème Brûlée'yi birleştiren içecekler hazırlayabilirsiniz. Crème brûlée tatlısının çıtır çıtır tadını yeniden yaratmak için içeceğinizin üzerine biraz esmer şeker serp, ateşte karamelize edebilirsiniz.
Kullanım
Latte Kapuçinolar Buzlu Kahveler Tatlı İçecekler Akşam Yemeği Sonrası İçecekle