Hindistan cevizi ağacından elde edilen ceviz, vazgeçilmez kabul edildiği Endonezya, Hindistan ve Tayland gibi 80'den fazla tropikal ve alt tropikal ülkeye özgüdür.
Aslında, birkaç farklı dilde hindistancevizi hurmasının adı, ağacın tüm bölümlerinin bir şekilde yararlı olduğu anlamına gelir. Son derece çok yönlü bir tadı olan yoğun, tatlı tadı, tatlı, acı ve tuzlu tatlarla iyi gider.
Hindistan cevizi, birçok mutfak kullanımının yanı sıra güzellik ürünlerinde de kullanılmaktadır çünkü hindistancevizi yağı mükemmel bir nemlendiricidir.
Kokteyllere, kahvelere, smoothie'lere ve meyve pürelerine MONIN Hindistan Cevizi şurubu ekleyerek ve hindistancevizi palmiyesinin gölgesine sürüklenerek tropiklerin tadına varın.
Renk
Bulutlu beyaz
Tadım notları
Sizi hindistan cevizi palmiyelerinin altında tropik bölgelere götüren çok yoğun, konsantre ve uzun ömürlü rendelenmiş hindistan cevizi tadı. Biraz karamelize edildikten sonra tadına bakın.
İçecek İnovasyon Direktörleri ipuçları
MONIN Hindistan cevizi şurubu, diğer egzotik tatlar, özellikle ananas ile mükemmel uyum sağlar.
En sevdiğim kullanımlardan biri, MONIN Hindistan cevizi şurubunun yuvarlak tadını pekiştirmek için onu MONIN Butterscotch şurubu ile karıştırmaktır.
Kullanım
Sıcak veya soğuk çikolatalar Aromalı sütler Milkshake'ler Tatlılar Meyve punçları Kokteyller İçecekler