Karamelize şeker anlamına gelen karamel, bejden kehribara ve koyu kahverengiye değişen zengin, tatlı, yapışkan bir sıvı oluşturmak için şekerin suda eritilmesiyle yapılır.
Tatlı şeklinde tek tat olarak veya pudinglerde, tatlılarda, keklerde ve bisküvilerde kullanılan karamel, meyve gibi diğer tatlarla da iyi uyum sağlar.
Bir zorunluluk olan MONIN Karamel şurubu, MONIN serisinin en popüler ve çok yönlü aromalarından biridir. Bu altın kehribar renkli şurup tatlı kahveler, çaylar ve çikolatalar, rahatlatıcı tatlı kokteylleri, votka çekimleri veya sadece dondurma üzerine serpiştirilmiş yapmak için kullanılabilir.
Renk
Bakır sarısı ışıltılı koyu kehribar
Tadım notları
Güçlü, derin koku ve çok özel yanmış karamel aroması
İçecek İnovasyon Direktörlerimizden ipuçları
MONIN Karamel şurubu, kahve uygulamalarında MONIN Elma veya Armut gibi meyve aromalarına mükemmel uyum sağlar.
En sevdiğim kullanımlardan biri, onu mükemmel dengeli bir milkshake için MONIN Lemon Pie şurubu ile birleştirmektir.
Kullanım
Kahveler Milkshake'ler Tatlı içecekler